В Україні тепер можна одночасно оформлювати ID-картку та закордонний паспорт

3556 0
Для того, аби отримати послугу, слід звертатися до підрозділу ДМС, центру обслуговування «Паспортний сервіс» або в ЦНАП.

Від сьогодні, 23 травня, в Україні можна отримати послугу одночасного оформлення ID-картки та закордонного паспорта. Про це повідомили у Державній міграційній службі України.

Підставами для отримання послуги є:

  • оформлення ID-картки вперше в 14 років;
  • втрата документів або їхнього обміну через зміну персональних даних;

 

Для того, аби отримати послугу, слід звертатися до підрозділу ДМС, центру обслуговування «Паспортний сервіс» або в ЦНАП. Вартість послуги становить 1 105 грн (у разі оформлення протягом 20 робочих днів), 1583 грн (у разі термінового оформлення протягом 7 робочих днів). У разі оформлення в 14 років вперше потрібно сплатити лише послугу оформлення закордонного паспорта.

Читайте також: У «Дії» з’явився новий документ, що замінить втрачений через війну паспорт 

У Державній міграційній службі України додають, що на період дії воєнного стану можливі затримки із оформлення паспортних документів.

Нагадуємо, що міграційна служба на Львівщині працює без вихідних. Територіальні підрозділи міграційної служби Львівської області приймають громадян щодня з 8:00 по 20:00. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!