Від сьогодні у Львові частина транспорту змінює свій маршрут: деякі трамваї не курсуватимуть

3802 0
Від сьогодні, 30 червня, на ремонт закривають вул.Котляревського на ділянці від вул. Генерала Чупринки до вул.Нечуя-Левицького та вул.Нечуя-Левицького на ділянці від вул.Котляревського до вул.Ак.Сахарова, вздовж трамвайних колій, та вул.Богданівську на ділянці від будинку №19 (авторинок) до вул.Золочівської.
фото: theinsider.ua

фото: theinsider.ua

У зв'язку з цим частина громадського транспорту курсуватиме за зміненими маршрутами, а частина трамваїв не виїжджатиме на маршрут взагалі.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктора Щира, по вул.Богданівській курсують міські маршрути №19 та №39. Тому відтепер маршрут №19 буде оминати закриту ділянку дороги по вул.Старознесенській, по Польовій і виїжджати на вул.Пластову і далі за своїм маршрутом. Маршрут №39 - у нього кінцева зупинка, за паспортом, біля Кривчицького авторинку, а від сьогодні він не доїжджатиме до вул. Гайдучка, розвертатиметься, там буде тимчасова кінцева зупинка.

Щодо вул.Котляревського – Нечуя-Левицького, то тут курсують трамваї №1, №9 та №11. Маршрут №1 курсуватиме по вул.С.Бандери – Дорошенка – Підвальній – І.Франка – Вітовського –  Сахарова – Кн.Ольги і до Аквапарку.  На маршруті курсуватиме 5 трамваїв. Трамвайні маршрути №9 та №11 на час проведення робіт не курсуватимуть взагалі. Також на цей час управління транспорту запускає додатковий трамвайний маршрут №6а, який буде курсувати від вул.Липинського (кінцева шістки) до церкви Св.Анни.

Ремонт триватиме до жовтня-листопада.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!