Від сьогодні у Львові курсуватимуть автобусні маршрути і трамвай вулицею Шевченка

3361 0
Йдеться про автобус №61 зі сполученням с. Підбірці – с.Підрясне і №17.
Фото: умовне/Роман Балук

Фото: умовне/Роман Балук

Від сьогодні, 1 червня, на вулиці Шевченка відновлять рух два автобусні маршрути та трамвай. Зокрема, йдеться про автобус №61 зі сполученням с. Підбірці – с.Підрясне, а також №17. Крім того, відновить рух трамвайний маршрут №7. 

«У зв‘язку із відкриттям проїзду по вул. Шевченка, від завтра маршрут №61 «с.Підрясне - с.Підбірці» курсуватиме так: «с.Підрясне - вул.Шевченка (Рясне 1) – вул.Шевченка (Янівський цвинтар через квазі-кільце) –  вул. Городоцька (церква св.Анни) – і далі за маршрутом», – повідомили у пресслужбі ЛМР.

Читайте також: На вулиці Шевченка у Львові тестують рух трамваїв

Перші рейси: з с.Підбірці – о 6.10, а з с.Підрясне – о 6.40, останні рейси: з с.Підбірці – о 20.30, а з с.Підрясне – о 21.00

Зазначимо, що автобуси 6А  курсуватимуть без змін, за маршрутом: Рясне 2 - Левандівка – Привокзальний ринок – пл. Галицька.

Нагадаємо, 31 травня у Львові після ремонту відкрили для проїзду транспорту вулицю Шевченка. Ремонтні роботи тривали поетапно 3 роки. Вартість реконструкції вулиці становить близько 300 млн грн, однак кінцева вартість буде відома після того, як все приймуть в експлуатацію. Детальніше про відкриття вулиці, читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!