Від сьогодні у Львові призупинять подачу опалення. Яка причина

2504 0
Відновити опалення планують з наступного тижня
Фото умовне

Фото умовне

Від сьогодні, 20 жовтня, у Львові призупинять подачу опалення до житлових будинків. Причиною є покращення погодних умов у місті. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Відповідно до прогнозу погоди, маємо суттєве підвищення температури зовнішнього повітря, відтак, щоб не було перегрівів і нераціонального використання газу, подачу опалення від сьогодні призупиняємо», – повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Орест Тимчишин.

За його словами, відновити опалення планують з наступного тижня, проте це залежатиме від температурних показників.

Читайте також: У Львові розповіли, чи готові до зими заклади охорони здоров'я, освіти та житлові будинки

Зазначимо, що опалювальний сезон у Львові стартував 16 жовтня. Будинки і об’єкти теплопостачання технічно готові до подачі опалення. Натомість мешканці самі можуть вирішувати брати подане тепло чи ні.

Нагадаємо, що сьогодні синоптики прогнозують хмарність з проясненнями. Часом дощі. Вранці слабкий туман. Вітер південний, 7 – 12 м/с. Температура  вдень 15 – 20° тепла. Погіршення видимості в опадах, в тумані 500 – 1000 м.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!