Захищаючи Україну, в боях загинув мешканець Львівщини Дмитро Данилів

42209 0
У загиблого воїна залишилася дружина, двоє синів, донька та онуки.
Фото: Ольга Данилів

Фото: Ольга Данилів

9 червня, під час бойового завдання, від танкового поранення загинув Дмитро Данилів, уродженець села Труханів, що на Сколівщині. Чоловікові було 56 років. 

«Справжній патріот, доброволець, який один з перших, зі зброєю в руках вирушив захищати нашу країну. Був справжнім борцем за незалежність держави», — повідомила Ольга Данилів у Фейсбук-спільноті «Сколівська правда».

Читайте також: На війні з росією загинув мешканець Львівщини Павло Синишин

У загиблого воїна залишилася дружина, двоє синів, донька та онуки. Мешканців Сколівської громади закликають належним чином зустріти Героя України вздовж вулиць. Траурна колона буде рухатися сьогодні, 12 червня, після 16:00. Деталі маршруту повідомлять згодом.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!