Кількість потерпілих від уламків ракет на Львівщині зросла до шести. Оновлено

24774 0
Стан постраждалих лікарі оцінюють як задовільний.

Сили протиповітряної оборони збили над Золочевом у Львівській області російську ракету. Її уламки впали на цегельню. Запускали ракету з південно-східного напрямку. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Спочатку стало відомо про чотирьох потерпілих, серед них – одна дитина. Пізніше, за словами очільника області, їхня кількість зросла до шести. Стан людей лікарі оцінюють як задовільний. Усі вони зараз перебувають на амбулаторному лікуванні.

Читайте також: Над Золочевом на Львівщині сили ППО збили ворожу ракету

 
Нагадаємо, що сьогодні повітряна тривога у Львівській області почалася о 12:43. Коли було чутно перші вибухи, голова Львівської ОВА зазначив, що в області працює ППО. Про відбій сповістили о 13:57. Пізніше стало відомо, що над містом Золочевом у Львівській області сили протиповітряної оборони збили ракету. Внаслідок падіння пошкоджень зазнав об’єкт цивільної інфраструктури.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!