Від завтра за паркування на площі Міцкевича у Львові доведеться платити

2245 0
Щоби впорядкувати стихійне паркування на площі Міцкевича у Львові вже встановили паркомат і нанесли розмітку. А від завтра, 1 серпня, працівники ЛКП «Львівавтодор» під’єднають апарат і почнуть збирати гроші.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

Загалом тут буде 26 паркомісць. Вартість послуги – 4 гривні за годину, повідомляє Zaxid.net з посиланням на керівника «Львівавтодору» Олега Березу.

«Зараз це перші ластівки – паркувальна зона на Валовій, зараз тут (на пл. Міцкевича, – ред.). Окрім того, ми виграли конкурс в липні ще по семи паркувальних майданчиках», – наголосив Олег Береза.

Читайте також: У Львові з'явився новий рух за правильне паркування 

Токож паркозони облаштують  на вул. Саксаганського, просп. Шевченка, вулицях Словацького, Гнатюка та Коперника, а ще на вул. Театральній та Лесі Українки. Комунальники підрахували, що загалом це буде близько 300 паркомісць. До осені їх обіцяють облаштувати, натомість авто припарковані з порушенням будуть евакуйовувати.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!