Відключення світла на Львівщині і виїзд українців за кордон. Головне за добу

697 0
Коротко про головні події минулої доби.

Повітряна тривога. Сповіщень про повітряну тривогу в області не було. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Графіки відключення світла. На території Львівщини сьогодні запроваджують графік погодинних відключень електроенергії. Він буде тривати з 15:00 до 20:00. Інформацію про можливі відключення за вашою адресою повідомляє «Львівобленерго» на сайті у розділі «Чому немає світла».

Переселенці. Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 118 людей. До Перемишля зі Львівщини чотирма потягами вирушили 540 осіб.

Кордон. Через пункти пропуску у Львівській області з України за добу виїхали 18 тисяч 993 людини. На в’їзд оформили 16 тисяч 338 українців. 

Підозрілі звернення. Поліція області опрацювала 1193 звернення щодо підозрілих осіб та об‘єктів. 

Антоніна Костик

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!