Відключення світла у Києві на 2 лютого

665 0
Ситуація у столиці з енергозабезпеченням стабільна, тож Київ і надалі продовжує працювати у графіках.
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

У Києві спостерігається покращення ситуації з енергозабезпеченням.
 
На завтра, 2 лютого Укренерго ввела обмеження: для Києва 1057 МВт на день та 684 МВт вночі. Таким чином Київ завтра буде забезпечений на 63% від потреб.
 
У своєму щоденному дописі, гендиректор Yasno Сергій Коваленко нагадав киянам про необхідність передавати показники, адже тоді суми в рахунках будуть вказані за фактично спожиту електроенергію.
 
Ба більше, у компанії YASNO запропонували клієнтам відмовитися від паперових платіжок. Натомість пропонують такі альтернативи як:
 - в Особистому кабінеті. Для цього на сторінці, яка відкривається одразу після входу до кабінету, необхідно натиснути «Обрати електронний рахунок».
 - на сайті YASNO функцією «Замовити електронний рахунок на viber». Після заповнення форми слід залишити позначку навпроти «Я хочу щомісяця отримувати електронні рахунки».
 
 
«Користь від електронних рахунків – не лише у врятованих деревах. Щоб оплатити рахунок, не потрібно чекати листоношу/кур'єра. Особливо зараз, під час воєнного стану, коли ситуація така, що паперовий рахунок може затриматися. Та й коли платите в особистому кабінеті чи за посиланням з вайбера/смс, не нараховується комісія», – зауважив гендиректор Yasno Сергій Коваленко.
 
За словами гендиректора компанії, уже 520 тис. клієнтів YASNO користуються цією можливістю, та й папір краще залишити для списків бажань.

Отож, і завтра, 31 січня у Києві будуть застосовуватися стабілізаційні вимкнення електроенергії, а подивитись графік відключень світла кияни можуть тут, а жителі Київської області – тут.

Фото: Сергій Коваленко / Facebook

Ігор Ющенко

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!