Між Києвом та Полтавою відновили сполучення однією з найважливіших в країні трасою

844 0
Поблизу села Борщів на Київщині збудували тимчасовий об'їзд поруч зі зруйнованим мостом.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Між Києвом та Полтавою 9 травня запустили сполучення дорогою М-03, яка є однією з найважливіших в країні. Про це повідомляє керівник Офісу Президента Андрій Єрмак. 

«Сьогодні запустили сполучення між Києвом та Полтавою дорогою М-03, яка є однією з найважливіших в країні. Поблизу села Борщів, яке на Київщині, була побудована тимчасова об'їзна дорога поруч зі зруйнованим мостом», – пише він. 

Читайте також: У Києві відкрили першу в країні виставку про російсько-українську війну. Фото

За словами Єрмака, поки триває війна, логістичні зв'язки на всіх звільнених територіях оперативно налагоджуються завдяки тимчасовим переправам та об‘їзним шляхам. «Після перемоги будуть відбудовані сучасні мости та розв‘язки», – запевнює керівник Офісу Президента. 

Нагадаємо, з 7 травня призначили курсування додаткових приміських поїздів до Києва. Мова про маршрути: Носівка – Київ-Волинський (відправлення щоденно о 4:44, прибуття о 7:23); Київ (Північна платформа) – Ніжин та зворотно. Відправлення щоденно о 8:38 та 19:29, прибуття об 11:09 та 22:13. Зворотно, з Ніжина, відправлення щоденно о 4:30 та 17:43, прибуття о 7:29 та 20:28 відповідно. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!