Відремонтовану вулицю Руданського планують відкрити до кінця року. Фото

2595 0
Під час реконструкції вулиця повністю стане пішохідною, а посередині облаштують оази з травників, дерев та кущів.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Вулицю Руданського у центрі Львова після ремонту планують відрити до кінця року. Про це під час брифінгу повідомив керівник Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

«Наразі виконали частину робіт. За сприятливої погоди плануємо до кінця року завершити ремонт на цій вулиці, оскільки тут немає водопровідних чи каналізаційних мереж, окрім каналізації поверхневих вод. Не враховуючи велику пішохідну зону в центрі Львова, за таким прикладом уже зробили пішохідною вулицю Курбаса», – сказав Андрій Зозуля.

Вартість робіт становить понад 3 млн гривень. Таку вартість ремонту відносно невеликої вулиці Андрій Зозуля пояснює високою вартістю якісних матеріалів.

Роботи виконує ТзОВ «Будкомінвестиція». У межах ремонту тут облаштують пішохідну зону з можливістю проїзду спецтехніки.

«Поверхню замощують широкою гладкою плиткою без швів. Кладку частково обрамлять бруківкою, а посередині будуть оази з травників, дерев та кущів. Вулиця Руданського – прогулянкова, а потреби створювати паркомісця тут не було», – розповів керівник ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід.

Нагадаємо, вулицю Руданського у Галицькому районі Львова закрили на ремонт у жовтні цього року. Проект реконструкції вулиці розробили у ЛКП «Інститут просторового розвитку».

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!