Відсьогодні у Львові не курсуватиме тролейбус №27. У чому причина

1075 0
До 25 травня триватиме ремонт на частині вул. Авіаційної.
Фото умовне

Фото умовне

Від 18 до 25 травня у Львові триватиме ремонт вулиці Авіаційної. Йдеться про ділянку  довжиною 790 м – від тролейбусного кільця до залізничного переїзду. Тому відсьогодні, 18 травня, тролейбус №27 не курсуватиме.

Джерело: пресслужба ЛМР

Ремонт дорожнього покриття проведе підрядна організація  ТзОВ «Онур». Площа ремонту становить 8000 м2.

«Відзначу, що дорожнє полотно на цій ділянці у вкрай поганому стані, тому було прийнято рішення провести його заміну. Роботи триватимуть з 18 по 25 травня, однак повністю вулицю для проїзду транспорту буде перекрито лише на 2-3 дні, коли підрядник буде стелити асфальт», – зазначили в Залізничній РА.

Читайте також: У Львові просять запустити маршрутки до лікарні на Орлика

Відтак, автобусний маршрут №27 курсуватиме у звичному режимі. У нього буде місце для розвороту. Проте тролейбус №27 не курсуватиме впродовж кількох днів.

Схема об'їзду:

Нагадаємо, у Львові перекрили частину вул. Рєпіна через поточний ремонт дорожнього покриття. Місце ремонтних робіт перекрили для руху транспорту.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!