У Львові просять запустити маршрутки до лікарні на Орлика

1657 0
Це питання мають вирішити у червні.
Фото умовне / 0352

Фото умовне / 0352

Під час засідання комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності 15 травня депутати обговорили питання організації зручного доїзду батьків із дітьми до дитячої лікарні імені Святого Миколая, що на вулиці Пилипа Орлика у Львові. Про це йдеться на інформаційному порталі депутатів.

Серед транспортних маршрутів, які б могли курсувати вулицею Орлика, розглядають маршрут №17, але лише після відкриття вулиці Шевченка (орієнтовно з червня), або ж маршрут №184а після прийняття його у Львівську транспортну мережу.

Вирішити це питання до червня цього року доручили керівнику управління транспорту Оресту Олеськіву.  

Зазначимо, що окрім цих маршрутів, також просять скорегувати маршрут №57 до медичного закладу по вулиці Максимовича у Львові.

Нагадаємо, вулицю Шевченка для проїзду планують відкрити через кілька тижнів. Зараз там тривають завершальні роботи із реконструкції. Наразі їх проводять на  ділянці від вул. Шевченка, 13 до вул. Бортнянського.

Читайте також: Відкриття нового паркувального майданчика на вул.Орлика знову перенесли

Також додамо, що львів’яни скаржилися і на нестачу місць для паркування біля лікарні святого Миколая. Вони змушені залишати автівки на газонах та велодоріжках, які не призначені для паркування легковиків. Нові паркомісця мали облаштувати там ще до кінця 2022 року, згодом їх обіцяли зробити до кінця цієї весни. 8 травня стало відомо, що зараз там тривають ремонтні роботи, облаштовують доріжки для маломобільних груп населення, опори з освітлення, проводиться озеленення. Саме відкриття планують у липні.

Вулицю Орлика для проїзду після ремонту відкрили у листопаді 2022 року. 

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!