У київській міській електричці проїзд можна оплатити карткою

3092 0
Оплата доступна на 17 станціях.
Київська кільцева електричка. Фото: з відкритих джерел

Київська кільцева електричка. Фото: з відкритих джерел

Київська міська влада спільно з «Укрзалізницею» запустила в тестовому режимі оплату проїзду в Київській кільцевій електричці за допомогою транспортної картки, банківської картки та гаджетів з функцією NFC. Про це повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич.

Валідатори з функцією безконтактної оплати встановили на зупинках «Протасів Яр», «Київ-Деміївський», «Лівий Берег», «Лівобережна», «Київ-Дніпровський», «Русанівка», «Троєщина», «Троєщина-2», «Почайна», «Зеніт», «Рубежівський», «Святошин», «Борщагівка», «Київ-Волинський», «Караваєві дачі», «Сирець» та «Вишгородська».

Читайте також: Київ став найкращим містом світу 2023 року 

Щоб скористатися транспортною картою, потрібно заздалегідь поповнити електронний «гаманець» через термінали на станціях або в застосунку «Київ Цифровий». 

Для оплати проїзду достатньо прикласти транспортну карту, банківську картку або гаджет із функцією безконтактної оплати до турнікета чи валідатора на станції міської електрички, дочекатись зеленого сигналу і списання коштів.

Нагадаємо, з 26 жовтня в Києві оплата за проїзд банківською карткою працює на всіх видах комунального громадського транспорту. 

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!