Від завтра трамваї №4 у Львові курсуватимуть за зміненим маршрутом

1969 0
У такий спосіб планують покращити транспортне сполучення для мешканців району вул. Миколайчука.
фото: комісія інженерного господарства ЛМР / Facebook

фото: комісія інженерного господарства ЛМР / Facebook

Від завтра, 20 жовтня, трамваї №4 курсуватимуть за зміненим маршрутом: «вул. Вернадського – вул. Підвальна – Підзамче – вул. Миколайчука» та у зворотному напрямку. Про це повідомив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Зміни в курсування четвертого трамвайного маршруту, за його словами, внесли для покращення транспортного сполучення для мешканців району вул. Миколайчука.

Читайте також: Як курсуватиме транспорт на Городоцькій

Нагадаємо, через закриття на ремонт перехрестя вул. Городоцька – вул. Степана Бандери з 14 жовтня трамваї №4 курсують зі сполученням вул. Вернадського – церква св. Анни та у зворотному напрямі. Крім того, від завтра, у зв’язку з реконструкцією перехрестя робота міських автобусних маршрутів № 10, 45, 27, 21, 14 мають підсилити додатковими транспортними одиницями.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!