У четвер у Львові закриють перехрестя Бандери – Городоцька. Як курсуватиме транспорт

1868 0
Ділянку перекриють орієнтовно на місяць.
Фото: Дар

Фото: Дар'я Кучер

З 14 жовтня на місяць для руху транспорту перекриють перехрестя вулиці Бандери з вул. Городоцькою на ділянці від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького. На час робіт транспорт оминатиме закриту ділянку у напрямку до центру міста по вул. Тобілевича – вул. Федьковича, а в напрямку до Залізничного вокзалу – по вул. Короткій.

Читайте також: У Львові показали, яким буде перший транспортний хаб на вулиці Бандери. Візуалізація

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», на цьому перехресті проводитимуть роботи із облаштування трамвайної інфраструктури, зокрема змінять радіус поворотів трамваїв.

Як розповів в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика, на час ремонтних робіт громадський транспорт відповідно курсуватиме за зміненими маршрутами.

Трамваї №1, №4, №6 курсуватимуть лише до церкви Анни та у зворотному напрямку.

На час ремонтних робіт з Залізничного вокзалу (пл. Двірцева) до церкви Анни (вул. Захисників України) та у зворотному напрямі курсуватиме експрес-маршрут.

Автобусні маршрути №6А, 7, 15, 20, 25, 29, 31, 34, 41, 43, 51, 52 та експрес-маршрут «Аеропорт – церква св. Анни» у напрямі до центральної частини міста курсуватимуть по вул. Городоцька – вул. Тобілевича – вул. Федьковича – вул. Шептицького – пл. Кропивницького – вул. Городоцька – і далі за маршрутом. У напрямі до Залізничного вокзалу автобусні маршрути тимчасово здійснюватимуть об’їзд вул. Городоцької по вул. Короткій – і далі за маршрутом.

Читайте також: У Львові демонтують підпірну стінку між вулицями Професорською і Бандери

Нагадаємо, що перехрестя вулиць Федьковича – Шептицьких відкрили 4 жовтня. Окрім цього, на ділянці від вул. Чупринки до вул. Коновальця, яка вже відкрита для проїзду, встановили новий світлофорний об’єкт біля входу в головний корпус НУ «Львівська політехніка». До дня Незалежності для проїзду приватного транспорту відкрили частину вулиці Степана Бандери – на ділянці від Генерала Чупринки до Коновальця. Завершити ремонт вулиці планують до кінця цього року. Детальніше про те, як змінилася вулиця, читайте тут.

Відео Дар'ї Кучер

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!