Маркіян Мальський представив чотирьох кандидатів на посади заступників

5438 0
Заступниками Маркіяна Мальського може стати Віктор Гальчинський, Василь Лозинський, Юрій Холод та Юрій Добош.
Фото: Громадська рада при ЛОДА

Фото: Громадська рада при ЛОДА

Голова ЛОДА Маркіян Мальський представив чотирьох кандидатів на посаду заступників. Про це повідомили у Громадській раді при Львівській ОДА, вчора, 1 серпня.

Читайте також: Як Зеленський жартував у Львівському університеті. Репортаж. Фото

Зокрема Маркіян Мальський рекомендує призначити своїми заступниками Віктора Гальчинського, Василя Лозинського, Юрія Холода та Юрія Добоша.

Прессекретар KredoBank Віктор Гальчинський підтвердив Tvoemisto.tv, що погодився на пропозицію Маркіяна Мальського, але перед цим він має пройти співбесіду в Офісі президента.

Раніше про пропозицію стати заступником голови ЛОДА повідомив юрист Юрій Добош. Днями також з’явилася декларація кандидата на посаду заступника голови ЛОДА, яку подав 28-річний підприємець зі Львова Юрій Холод. Василь Лозинський працював у департаменті економічного розвитку.

Читайте також: «Політика мене не цікавить». Маркіян Мальський про своє майбутнє в ЛОДА

Нагадаємо, Маркіяна Мальського офіційно призначили головою ЛОДА 6 липня. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!