Вітер у Львові повалив дерева та пошкодив покрівлі

4867 0
Дерева повалило практично у кожному районі міста.
фото: ілюстративне/львів.містобудування

фото: ілюстративне/львів.містобудування

Через пориви сильного вітру, сьогодні, 17 лютого, у Львові повалило 15 дерев та пошкодило 13 покрівель, повідомляє ЛМР.

Зокрема, повалило дерево у Галицькому районі на вул. Кубанській, 15, два дерева у Сихівському районі на вул. Чукаріна, 18, дерево у Залізничному районі на вул. Любінській, 101б, два дерева у Личаківському районі на вул. Личаківській, 152 та вул. Шафарика, 14.

Читайте також: Сильний вітер на Львівщині пошкодив дах гімназії та лікарні

Найбільше дерев, аж дев’ять, повалило у Франківському районі – на вул. Шкрібляків, 10, вул. Симоненка, 16, вул. Кульпарківська, 129, вул. Володимира Великого, 1, 37, вул. Айвазовська, 12, вул. Керамічна, 16 та вул. Наукова, 24.

Повалених дерев не виявлено хіба що у Шевченківському районі. За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, частину виявлених пошкоджень вже ліквідували.

Мешканців просять надалі бути обережними, адже, за прогнозами синоптиків, пориви вітру збережуться до кінця дня і можуть бути також завтра.

Нагадаємо, сьогодні, внаслідок сильних поривів вітру у Дрогобицькій громаді пошкодило дахи на будівлях та лінії електропередач. Зокрема, на вулиці Лесі Українки у Дрогобичі вітер пошкодив дахи приватного житлового будинку та гімназії №9. Також через негоду у Львові, на вул. Робітничій, поблизу ЖК «Парус» на вул. Кульпарківській, обвалилася частина мурованої цегляної огорожі та пошкодила два автомобілі марки Volksvagen та Skoda, які стояли припарковані.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!