Для військового госпіталю у Львові потрібні кондиціонери

3140 0
Поранені у зоні АТО військові, які зараз лікуються у військовому шпиталі у Львові, на вул. Личаківській, 26, забезпечені усіма необхідними медикаментами, їжею та одягом. Активісти, які відвідували військових, збирають кошти на кабелі та кондиціонери для військового госпіталю.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Усіх небхідних речей у госпіталі вдосталь, розповів tvoemisto.tv заступник начальника військово-медичного клінічного центр Західного регіону по роботі з особовим складом, підполковник Іван Держило. Якщо з’являться нові поранені, про їх потреби повідомлять додатково. Натомість зараз, за словами підполковника, доцільніше відправляти матеріальну допомогу на Схід, в зону АТО.

Активісти, які відвідували військових у госпіталі, повідомляють, що зараз для медичного закладу гроші не потрібні, натомість треба закупити кондиціонери та кабелі.

Перелік:

1)    2 кондиціонери настінні для томографу Mitsubishi heavy 7кВт, модель SRK60ZJX-S1 або SRK60ZJX-S. Орієнтовна вартість 9 000 - 12 000 грн. Якщо є майстри, які можуть полагодити старий кондиціонер, їх просять відгукнутися.

2) 1 кондиціонер настінний для операційної на 5 кВт Mitsubishi heavy або аналог.

3) 4 мобільні кондиціонери для палат. Підходить, наприклад, Midea MPN2-12ERN1. Коштує 4000-5000 грн. за шт.

4) Кабель та вилки-розетки для мобільного шпиталю. Мобільний шпиталь наразі перебуває в запакованому стані і готовності виїхати. Кабелі є застарілими і не витримують напругу з генераторів. Потрібно до 5 км кабеля ПВС 2х2,5 та 30 вилок і 30 розеток від 15 ампер, вартість кабеля - 6 грн/м.

Про потреби госпіталю можна прочитати на Facebook-сторінці «Потреби військового шпиталю – Львів».

Читайте також: Як у Львові можна допомогти військовим у зоні АТО 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!