Секретаря міськради, військового зі Львова нагородили орденом Данила Галицького

1097 0
Орден отримав Маркіян Лопачак.
Фото: Маркіян Лопачак

Фото: Маркіян Лопачак

Львівʼянина, військовослужбовця Маркіяна Лопачака нагородили орденом Данила Галицького.  Згідно з указом його нагородили за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку.

«Указом президента України №718 від 31 жовтня 2023 року секретаря Львівської міської ради, старшого лейтенанта Збройних сил України Маркіян Лопачак нагороджено орденом Данила Галицького», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Щоби забрати поранених вночі, ми їдемо навпомацки». Як воює парамедик із «Госпітальєрів»

Зазначимо, Маркіян Лопачак був обраний секретарем Львівської міської ради у грудні 2020 року. Народився 10 червня 1980 року у Львові. Був нардепом 7-го скликання від ВО «Свобода», членом Комітету Верховної Ради України з питань правової політики.

Для довідки

Орден Данила Галицького – державна нагорода України, що призначена для нагородження військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань, утворених відповідно до законів України, Державної спеціальної служби транспорту, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, а також державних службовців за значний особистий внесок у розбудову України, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!