В’їзд до Пущі-Водиці обмежили на невизначений час

1239 0
Відповідне рішення ухвалило військове керівництво міста.

В’їзд на територію Пущі-Водиці, що є частиною Оболонського району Києва, обмежили на невизначений час. Про це повідомляє голова Оболонської районної державної адміністрації Кирило Фесик. 

«Військове керівництво прийняло рішення про обмежений в’їзд на територію Пущі, і пов'язане воно з величезною кількістю об’єктивних факторів, ряд з яких я, на жаль, не маю право озвучувати. Наш район взяв на себе значну частину удару, який отримав Київ, тому, перш за все, в’їзд заборонено, щоб дати час саперам розмінувати території», – заявляє він.

Терміну дії заборони поки немає, адже об’єм роботи колосальний: перевірити будинки, вулиці, згарища, лісополоси і очистити їх від снарядів, гранат, мін та розтяжок і навіть тіл.

Читайте також: У Пентагоні заявляють, що путін відмовився від спроб захопити Київ

Крім того, правоохоронці фіксують і документують численні пошкодження, щоб потім використати ці докази в міжнародних та національних судах. Також Національна поліція, ТРО та ДФТГ Оболонського району організували охорону території від мародерства. 

«Так, на жаль, мародерство є. В основному це місцеві «елементи», які обов’язково будуть покарані», – коментує Фесик. 

Нагадаємо, у Києві викрили осіб, які організували схему незаконного переправлення чоловіків призовного віку за кордон. Вартість послуги з незаконного перетину кордону становила 30 тисяч гривень. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!