Власники готелю поряд із парком «Знесіння» облаштують благоустрій біля озера

2125 0
Планують облаштувати піднесені від затоплення стежки та терасовані пляжі.
Фото: візуалізація

Фото: візуалізація

У Львові в регіональному ландшафтному парку «Знесіння» планують облаштувати благоустрій біля озера за кошти інвесторів. Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 28 липня, під час засідання виконкому ЛМР.

«Управління архітектури напрацювало концепцію – бачення, як має виглядати оновлена територія. Її за основу і візьме проєктант. Це рекреаційна територія, тому однозначно має бути проєкт. Але водночас це зона, де можуть бути облаштовані туристичні маршрути, тобто все в межах закону», – зазначив заступник міського голови Львовва з питань містобудування Любомир Зубач.

Читайте також: Парки Львова в минулому і тепер: «Залізна вода». Фото

За його словами, передусім планують убезпечити стежки від підтоплення. Через це вартість виконання робіт буде вищою. 

«Отож плануємо: облаштувати піднесені від затоплення стежки та терасовані пляжі, а також зробити поточний благоустрій від церкви Вознесіння Господнього до озера. Усе за приватні кошти – сума вимірюватиметься мільйонами. Але точну цифру знатимемо, коли буде готовий проєкт. Інвестор, який зголосився, – власники готелю поряд», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у ландшафтному парку «Знесіння» проводять очистку озера у Малому кар'єрі. Роботи власними силами й підручними засобами, без залучення підрядників, виконують працівники та адміністрація парку.

__________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!