Внаслідок атаки у Львові горить один із промислових об‘єктів, – Садовий

12801 0
Житлова інфраструктура не постраждала.
Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Внаслідок ракетного обстрілу Львова горить один із промислових об‘єктів, де зберігається паливо. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Він наголосив, що житлова інфраструктура не постраждала. На місці працюють всі відповідні служби.

Мешканців просять залишатись в укриттях до відбою повітряної тривоги.

Читайте також: Внаслідок ракетних ударів по Львову постраждали п'ятеро людей 

Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України надала інструкцію, як захистити себе, якщо ви перебуваєте поруч із промисловим об'єктом, де зберігають паливо, і який зазнав атаки:

  • Зачиніть вікна та без нагальної потреби не відкривайте їх. При відкритті – завішуйте їх вологою або марлевою тканиною, періодично міняйте її.
  • Уникайте тривалого перебування на повітрі.
  • Користуйтеся системою кондиціонування та очищення повітря. Поставте у вашому приміщенні ємності з водою для підвищення вологості повітря.
  • Регулярно здійснюйте вологе прибирання.
  • Відчуваєте запах диму? Негайно надягайте вологі маски, віконні та дверні отвори ізолюйте вологою тканиною.
  • Збільшіть споживання рідини до 2-3 літрів на день для дорослих. Рекомендується пити підсолену та мінеральну лужну воду, молочнокислі напої (слід виключити газовані напої)
  • Декілька разів на день приймайте душ, промивайте ніс та горло.

Читайте також: У Львові – ракетний обстріл. Пролунали три вибухи

Російські війська сьогодні, 26 березня, близько 16.30 здійснили ракетний обстріл у Львові. Про повітряну тривогу у місті оголосили о 16.15 год. Мешканців просять зберігати спокій, не покидати укриттів і не публікувати фото уражень. Як повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький, відбулося три потужні вибухи біля Львова зі сторони Кривчиць. 

Він уточнив, що сталося два ракетних удари у межах Львова. Інформація про те, що було влучання у житловий будинок чи інші об’єкти інфраструктури не підтвердилася. За попередніми даними, постраждали п’ять людей. Загроза ракетного удару все ще є, тому містян просять залишатися в укриттях.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!