Внаслідок аварії на Львівщині загинула школярка на інвалідному візку

4159 0
ДТП сталась 20 серпня о 21.15 у селі Малнів Яворівського району.
Фото умовне

Фото умовне

У селі Малнів Яворівського району, що на Львівщині, сталася доррожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинула 14-річна дівчина на інвалідному візку. 

Джерело: Поліція Львівської області

«Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Рено Трафік», 55-річний житель міста Мостиська, скоїв наїзд на електричний інвалідний візок, в якому їхала 14-річна дівчина, місцева мешканка. Від отриманих травм школярка померла на місці події», − йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Львівщині в ДТП загинув один велосипедист, а двоє травмовані

Правоохоронці встановлюють обставини події. Слідчі відкрили кримінальне впровадження. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 

Зазначимо, у Львові триває вже шостий сезон велопатруля. Tvoemisto.tv дізналося, як відбуваються патрулювання, хто серед регулярних порушників, та як на зауваження або ж штрафи реагують львів'яни та гості міста. Детальніше про велопатрулювання у місті, читайте у нашому матералі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!