Внаслідок ДТП біля Львова загинула людина та ще троє травмувалися

1906 0
Серед травмованих – семирічна дівчинка.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

Внаслідок ДТП, яке трапилось у вівторок, 16 квітня, на трасі «Київ – Чоп» неподалік Пасік-Зубрицьких, загинула одна людина та ще троє травмувалися. Про це повідомила поліція Львівської області. 

«Водій автомобіля «Audi Q7», 31-річний житель одного з сіл Золочівського району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем «Isuzu» під керуванням 56-річного львів’янина», – йдеться у повідомленні правоохоронців. 

Від отриманих травм пасажирка «Audi Q7», 52-річна мешканка Золочівського району, загинула на місці події. Водії обох транспортних засобів та пасажирка «Audi Q7», семирічна дівчинка з Золочівського району, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 

Нагадаємо, що за січень – березень 2024 року на дорогах Львівщини поліцейські задокументували 138 ДТП з потерпілими. Детальніше про статистику – за посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!