Внаслідок ДТП на Львівщині загинуло троє осіб, ще трьох госпіталізували

1319 0
Інцидент трапився вчора, 26 лютого, на Золочівщині.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

Вчора, 26 лютого, на Золочівщині трапилось ДТП, внаслідок якого троє людей загинуло та ще троє постраждало. Про це повідомила поліція Львівської області. 

«Водій автомобіля «ВАЗ 2109», 21-річний мешканець одного з сіл Золочівського району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з мікроавтобусом «Mercedes-Benz Sprinter 313», яким керував 41-річний львів’янин», – йдеться у повідомленні. 

Від отриманих травм водій та пасажир легкової автівки загинули на місці, ще один загинув у кареті швидкої допомоги. Усі ж, хто перебували у мікроавтобусі, отримали тілесні ушкодження, їх доставили до реанімації. 

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть кількох осіб) ККУ. Поліція продовжує встановлювати обставини подій.

Нагадаємо, що нещодавно внаслідок ДТП на Львівщині загинув 13-річний хлопчик. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!