Внаслідок нічного обстрілу у Львові понад 100 помешкань залишаються без газу

848 0
Газопостачання відімкнене у будинках, пошкоджених ракетами.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Під час обстрілу у ніч на 6 червня в районі ударів ракет вибух пошкодив систему газопостачання. У зв’язку з цим понад 100 помешкань міста залишаються без газу. 

Джерело: Львівгаз 

«На місце подій оперативно прибули 3 бригади аварійно-диспетчерської служби і вчасно перекрили газопостачання у пошкоджених будинках», – зазначають у повідомленні. 

Читайте також: У Львові оголосили дводенну жалобу в пам’ять про загиблих внаслідок російської атаки 

Як зазначила представники «Львівгаз» у коментарі >Tvoemisto.tv, назвати хоча б приблизну дату закінчення ремонтних робіт неможливо, адже для їх проведення потрібно повністю розчистити територію та впевнитись, що підключення газопостачання не нестиме небезпеки. 

Нагадаємо, що рятувальники далі продовжують розбирати уламки. Два будинки у критичному стані. Тисяча помешкань в радіусі вибуху потребують заміни вікон. Зруйновано приблизно 50 помешкань, великий офісний центр. Також є пошкодження у закладах освіти.

Тут ми збираємо усю актуальну інформацію щодо наслідків вибухів у Львові.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!