Унаслідок падіння вертольота в Броварах загинула матір трьох дітей

16129 0
Вона вела сина до дитячого садка.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

Внаслідок авіатрощі в Броварах загинула мама трьох дітей Марина Грановська. Про це повідомили у Telegram-каналі «Громадський ревізор. Бровари».

«Учора внаслідок авіатрощі в Броварах загинула мама трьох дітей Марина Грановська. Смерть жінки підтвердила експертиза», – пояснили там. 

Читайте також: Трагедія у Броварах. Усе найважливіше в один клік

У момент падіння гелікоптеру жінка вела у дитсадок синочка. «Згодом усю Україну облетіли жахливі кадри з її сестрою, яка під лікарнею намагалася відшукати Марину. На жаль, дива не сталося», – додали у «Громадський ревізор. Бровари».

Нагадаємо, зранку 18 січня поруч із дитячим садком та житловим будинком у Броварах впав гвинтокрил. Внаслідок цього загинули 14 осіб, з них – одна дитина. Серед загиблих – керівництво МВС, яке було на борту гвинтокрила.

Софіко Векуа
 
Фото: Громадський ревізор. Бровари

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!