Водіїв закликають не паркуватися на Коперника

2156 0
Патрульна поліція Львова закликає львів‘ян та гостей міста оминати вулицю Коперника у дні проведення Книжкового форуму.
фото: Патрульна поліція Львова

фото: Патрульна поліція Львова

Інспектори патрульної поліції Львова проводять охорону публічного порядку на Форумі видавців 2017, який триває з 13 до 17 вересня. Патрульні стежать за забезпеченням дотримання правил дорожнього руху на вулиці Коперника, інформує прес-служба структури.

Патрульна поліція Львова закликає львів‘ян та гостей міста без необхідності не паркуватися на ділянці від вулиці Словацького до проспекту Свободи і оминати вулицю Коперника у дні проведення Форуму.

«Просимо поставитися із розуміння до тимчасових незручностей, адже на Форумі очікують понад 55 тисяч відвідувачів, у ньому візьмуть участь близько 170 видавництв, які привезуть понад 100 тонн книжок. Вже зареєстровано понад 1200 учасників. Відбудеться 890 подій. Завітають понад 60 іноземних авторів з 24 країн світу. Давайте спільно докладемо зусиль аби не затьмарити свято», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Місто, недружнє до водіїв. Чому у Львові їздять не за правилами, а як вийде

Нагадаємо, сьогодні найбільший книжковий і літературний захід Центрально-Східної Європи відчиняє двері для своїх відвідувачів. За 5 днів можна відвідати приблизно 1000 культурних та освітніх заходів.

«Фокусна тема 24-го форуму – Точка творення. Форум видавців у Львові від самого початку був місцем, де творилося щось нове: книги і видавці, тексти і автори, цінності й сенси. Зараз світ дуже змінився, і ми разом спробуємо зрозуміти час, в якому живемо, щоб стати точкою творення для світу майбутнього», – зазначає президент ГО «Форум видавців» Олександра Коваль. Програму Форуму можна переглянути за посиланням.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!