Патрульні оштрафували ще одного водія львівського автобуса: очевидці зняли порушення на відео

4867 0
Водій автобуса обʼїхав затор тротуаром.
Фото умовне

Фото умовне

Водія львівського автобуса оштрафували за те, що він вирішив обʼїхати затор тротуаром. Про це розповіли у Патрульній поліції Львівської області.

«Такого ще не було. Очевидці відзняли, як автобус з пасажирами об'їхав затор тротуаром. У соцмережах водія цього автобуса назвали «королем тротуарів», бо він вирішив не стояти разом з іншими у тягнучці, а об'їхати її хідником для пішоходів», – йдеться у повідомленні.

Патрульні 4-го батальйону невдовзі зупинили порушника і винесли на нього постанову за ч. 1 ст. 122 КУпАП за дотримання пункту 11.13 (Забороняється рух транспортних засобів по тротуарах і пішохідних доріжках) ПДР. 

Постанова передбачає штраф у розмірі 340 гривень.

Читайте також: У Львові оштрафували водіїв маршруток. Про їхні порушення поліція дізналась з відео у соцмережах

Нагадаємо, у Львові за порушення правил дорожнього руху, які зафіксували на відео очевидці, патрульні оштрафували ще двох водіїв маршруток28-річний керманич перетнув суцільну смугу на вулиці Шота Руставелі, а його 47-річний колега порушив вимоги дорожньої розмітки на Дорозі Західний обхід Львова.

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!