Київ

Воєнні злочини рф. У Гостомелі проводять слідчий експеримент, перекрили трасу

446 0
В Гостомелі на перетині вулиць Свято-Покровська та Шевченка були розстріляні 10 цивільних автомобілів

По Варшавській трасі в Гостомелі на Київщині обмежили рух транспорту для проведення слідчого експерименту, пов'язаного із розслідуванням воєнних злочинів військових росії, скоєних в 2022 році. Про це інформує поліція Київської області.

Слідчі Київщини працюють з 11:30 в Гостомелі на перетині вулиць Свято-Покровська та Шевченка. Водіїв, що їдуть з Бучі, попередили про обмежений рух.

Також можливі незручності для власників транспорту і пасажирів під час пересування Гостомелем.

Як нагадали в поліції, вказане перехрестя в Гостомелі 25 лютого 2022 року стало місцем масового вбивства росіянами цивільних людей. Упродовж 6 годин солдати РФ розстріляли там 10 автомобілів з мирними жителями, які намагалися евакуюватися з міста.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!