Володимир Зеленський прибув із офіційним візитом до Польщі

2852 0
Сьогодні президент проведе переговори із Анджеєм Дудою.
Фото: Wyborcza

Фото: Wyborcza

Сьогодні, 5 квітня, президент України Володимир Зеленський прибув із офіційним візитом до Польщі. Він проведе переговори із президентом Польщі Анджеєм Дудою.

Джерело: RMF FM

«Об 11 годині президент Анджей Дуда офіційно привітає Володимира Зеленського в Президентському палаці і звідти розпочнеться марафон політичних консультацій: між главами держав, делегаціями, а також міністрами в рамках міжурядових консультацій», – йдеться у повідомленні.

Це перший офіційний візит українського президента до Польщі з часу повномасштабної російської агресії, і це також перший раз, коли Зеленський заздалегідь оголосив, що залишає країну.

Читайте також: Львів’яни подякували Анджею Дуді за все, що Польща зробила для України. Фото та відео

Зазначимо, що представник канцелярії польського президента Марчін Пшидач повідомив, що Зеленський, зокрема, зустрінеться з українцями, які зараз проживають у Польщі.

Нагадаємо, 11 січня президент України Володимир Зеленський відвідав з робочим візитом Львів, де зустрівся з президентом Польщі Анджеєм Дудою та президентом Литви Гітанасом Науседою. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!