Львів’яни подякували Анджею Дуді за все, що Польща зробила для України. Фото та відео

3059 0
Президент Польщі несподівано приїхав у Львів, де зустрівся з Володимиром Зеленським та Гітанасом Науседою.
Фото: Канцелярія президента Польщі

Фото: Канцелярія президента Польщі

Мешканці Львова вийшли на вулиці, щоб привітати і подякувати президентові Польщі Анджею Дуді, який сьогодні несподівано відвідав місто. Фото та відео зустрічі розмістила у своєму Твіттері його Канцелярія.

Нагадаємо, нині президент Литви Гітанас Науседа та президент Польщі Анджей Дуда без публічних анонсів прибули до України, де зустрілися з президентом Володимиром Зеленським у Львові.

 

Після перемовин президент Польщі Анджей Дуда мав зустрічі на вулицях міста з львів’янами, які влаштували йому овації та подякували йому за все, що він та його країна зробили для українців. На фото та відео видно, як  президент Польщі разом з охоронцями стоїть посеред львів'ян, які тиснуть його руку та просять допомогти українським воякам.

«Львів, ми разом з вами» – йдеться під одним з дописом у Твіттері, де розміщені фото зустрічі.

 

 

Зазначимо, під час спільного брифінгу з президентами України та Литви, Анджей Дуда наголосив, що Збройні Сили України роблять усе можливе, захищаючи державу, але їм потрібно більше допомагати технікою. На питання про те, чи передадуть України танки Leopard, Дуда пообіцяв, що Україна отримає роту німецьких танків. За його словами, танки Leopard будуть передані Україні у рамках міжнародної коаліції.

Президент України Володимир Зеленський та президент Польщі Анджей Дуда також разом відвідали Меморіал орлят у Львові, а після того – поховання українських військових.

 

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!