Ворог посилив атаки на сході після втрати Херсона, – ЗМІ

981 0
Втрата Херсона «стала серйозним ударом для москви».
Фото: Херсонська ОДА

Фото: Херсонська ОДА

Після відступу з Херсона росіяни посилили атаки на сході України, перекидають відведені підрозділи в Донецьку область.

Джерело: The Wall Street Journal, УП

Видання зазначає, що втрата Херсона «стала серйозним ударом для москви».

Як пише WSJ, близько 20 тисяч російських військовослужбовців, які раніше воювали на херсонському напрямку, тепер будуть перекинуті на Донбас і приєднаються до нещодавно мобілізованих росіян. Таку тактику рф видання порівнює з тією, що ворог використовував після відступу з Київщини у березні, аби захопити майже всю Луганщину.

Читайте також: Зеленський провів засідання Ставки. Про що говорили 

При цьому військові аналітики стверджують, що командувач військової окупаційних військ генерал сергій суровікін «буде перебувати під тиском, щоб досягти результатів на Донбасі після здачі Херсона для створення нових оборонних позицій на східному березі Дніпра».

Нагадаємо, на кордоні з росією та білоруссю загарбники готують провокації та проникнення диверсійно-розвідувальних груп. Не виключається, що ворог здійснить спроби збройних провокацій на кордоні.

Софіко Векуа
________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!