Зеленський провів засідання Ставки. Про що говорили

796 0
Зокрема, були заслухані доповіді про бої на Донеччині.
Президент України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський у суботу, 19 листопада, провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, під час якого обговорювали ситуацію на фронті, зокрема забезпечення військових, а також ситуацію в енергетиці. 

Джерело: Зеленський у відеозверненні

«Щойно провів чергове засідання Ставки. Основні питання – це фронт. Забезпечення наших військових, ситуація на конкретних ділянках передової і те, що ми плануємо, щоб збільшити кількість українських прапорів у містах на півдні та сході України», – сказав Зеленський.

Він поінформував, що під час засідання були заслухані доповіді про бої на Донеччині. Президент підкреслив, що влада робить усе, або допомогти українським героям витримувати російські атаки.

Читайте також: Російські винищувачі «непрофесійно і небезпечно» наблизились до кораблів НАТО на Балтиці 

Крім того, на засіданні Ставки обговорили ситуацію в енергетиці.

Додамо, що 18 листопада президент вніс зміни у склад Ставки Верховного Головнокомандувача, увівши до неї міністра інфраструктури Олександра Кубракова та заступника керівника Офісу Ппезидента Романа Машовця.

Нагадаємо, з російського полону повернулись троє морських піхотинців. Військовослужбовцям була надана першочергова медична та психологічна допомога.

Софіко Векуа
_______________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!