Ворог вночі атакував Київ дронами. Є постраждалі

1334 0
Пошкоджені будинки та об’єкти інфраструктури.
КИЇВ. ФОТО: КМДА

КИЇВ. ФОТО: КМДА

Вночі росія атакувала Київ та Київську область з неба. Одна людина постраждала, пошкоджені об’єкти інфраструктури. 

Джерела: Віталій Кличко, Олексій Кулеба

«В результаті нічного обстрілу столиці пошкоджені об‘єкти енергетичної інфраструктури. В місті аварійні відключення електроенергії. Відповідно, є знеструмлені об‘єкти теплопостачання. Водопостачання столиці здійснюється в штатному режимі», – пояснив мер Києва Віталій Кличко.

За його словами, в місті був вибух у Деснянському районі. 19-річний чоловік постраждав, його госпіталізували.

«За інформацією сил ППО, вночі 40 дронів йшли на Київ. 15 знищили над сусідніми областями, 3 – на Київщині і 22 дрони – над столицею», – додав Кличко.

Читайте також: Українські захисники знищили ще понад 700 окупантів, – Генштаб

У Київській області, за словами голови обласної військової адміністрації, внаслідок ударів пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури та приватні будинки. Попередньо постраждалих немає.  

Нагадаємо, 31 грудня під час масованого ракетного удару росії по Україні в трьох районах Києва пролунали вибухи. Двоє людей загинули, 20 постраждали.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!