У Києві лунають вибухи. Загинула людина, є поранені

1037 0
Перед цим глава Київської ОВА Олекісій Кулеба зазначав, що в області та столиці зокрема працює ППО.
Умовне фото

Умовне фото

У Києві лунають вибухи. Один з них пролунав між житловими будинками в Солом‘янському районі столиці. Всі служби слідують на місце. Деталі обіцяють надати згодом. Про це повідомив міський голова столиці Віталій Кличко.

Пізніше стало відомо, що вибухи також сталися в Голосіївському та Печерському районах. Є руйнування, рятувальники та медики відправилися на місце подій. За даними Офісу президента, пошкодження зазнав готель, окрім цього, уламки ракет пошкодили і приватний будинок у Соломʼянському районі.

Пошкоджений готель, фото Кирила Тимошенка

За попередньою інформацією від мера, одна людина в Києві загинула. Йдеться про літнього чоловіка, ще семеро поранені, одих із них у дуже важкому стані. Також поранений журналіст з Японії.

Читайте також: Втрати, сирени та пошкоджені будинки. У Києві підбили підсумки року

Перед цим глава Київської ОВА Олекісій Кулеба зазначав, що в області та столиці зокрема працює ППО. Загалом ЗМІ повідомляють про 10 вибухів у Києві.

Нагадаємо, що росіяни запустили ракети по Україні. Про повітряну тривогу на Півдні країни сповістили орієнтовно о 12:20. Надалі повітряна тривога почала ширитися іншими областями. Після 13:00 про ракетну небезпеку повідомили у на Заході України. Мешканців закликають надалі залишатися в укриттях до відбою повітряної тривоги.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!