У одній з громад Львівщини закінчили процес декомунізації. Головне за добу

1023 0
Останній пам'ятник радянської пропаганди знесли у селі Семигинів.
Фото умовне

Фото умовне

На Львівщині повністю завершили процес декомунізації у Стрийській громаді. Останній пам'ятник радянської пропаганди знесли у селі Семигинів. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Інші головні події минулої доби на Львівщині:

Допомога Херсонщині. В межах проєкту «Пліч-о-пліч» зі Львівської області приїхали фури з ремонтними матеріалами у село Нова Зоря на Херсонщині. У населеному пункті відновлять 50 приватних будинків, які пошкодили окупанти.

Е-квиток. У приміських автобусах Львівщини відтермінували запровадження е-квитка. Це зробили через труднощі в логістиці з постачанням обладнання із Китаю. Упродовж липня планують узгодити додаткову угоду з інвестором, нові графіки встановлення обладнання та запуск АСООП (автоматизована система обліку оплати проїзду), а також систему штрафних санкцій.

Допомога ВПО. 6-річному вимушеному переселенцю з інвалідністю з Краматорська, який знайшов прихисток на Львівщині у Перемишлянах, придбали засоби для пересування. Допомогу надали фахівці координаційного офісу у співпраці з благодійним фондом «Право на захист».

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!