Втрати України у війні критично менші за російські, – Резніков

1158 0
Тільки в Бахмуті щодня росія втрачає 500 людей.
Фото умовне

Фото умовне

Втрати України у війні є істотно нижчими за російські. Крім того, вони не перевищують кількість загиблих внаслідок землетрусу у Туреччині. Про це міністр оборони України повідомив в інтерв’ю іспанському виданню La Razón.

«У нас, звісно, ​​є втрати, тому що ми на війні. Але вони критично менші за російські. Я не можу назвати вам цифру, але можу вас запевнити, що загальна кількість менша за кількість загиблих від землетрусу в Туреччині», – зазначив він.

Читайте також: Окупанти не можуть завершити операцію захоплення Бахмута, – ЗСУ

Міністр зазначив, що в України та росії різна тактика застосування військ. Метою української сторони є збереження життя. Натомість росія використовує своїх солдатів як гарматне м'ясо та щодня втрачає близько 500 вояків лише у Бахмуті.

Нагадаємо, що загальні бойові втрати російської армії з 24 лютого 2022 року по 16 квітня 2023-го  орієнтовно становлять вже 182 070 військових особового складу.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!