Вулицю Круп’ярську у Львові зробили односторонньою. Схема

5510 1
Із вулиці можна буде лише виїхати на Личаківську.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

У Личаківському районі Львова реорганізували рух на вулиці Круп’ярській. Відповідне рішення ухвалили під час засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху учора, 13 березня.

Читайте також: На місці смертельної аварії на Городоцькій облаштують пішохідний перехід

На вулиці запровадили односторонній рух на виїзд до Личаківської. Заборонити паркування на одній зі смуг вважають не доцільним, оскільки вулиця є житловою, і там паркуються її мешканці.

«Вулиця Круп’ярська має ширину приблизно 6 метрів, і одна сторона постійно запаркована. Тож коли авто повертають із Личаківської на Круп’ярсьу, то вони часто впираются у тих, хто хоче виїхати навпаки – з Личаківської на Круп’ярську», – розповів під час засідання комісії головний спеціаліст відділу паркування та організації дорожнього руху управління транспорту ЛМР Костянтин Баранюк.

Читайте також: На проспекті Свободи у Львові частково реорганізують рух. Схема

Нагадаємо, вулицю Личаківську у Львові ремонтували півтора року та відкрили для проїзду спершу авто, а згодом для трамваїв улітку торік.

Вікторія Ейсмунт

Схема КБДР

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
14 Березня, 2019 16:24
Олександра А не простіше заборонити там паркування? І так в той район важко добиратися.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!