Вулицю Личаківську у Львові відкриють для проїзду раніше, ніж планували

2811 0
Раніше вулицю обіцяли відкрити для проїзду з 1 вересня.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Вулицю Личаківську у Львові планують відкрити у другій декаді серпня, а з вересня — запустити трамвай на Пасічну. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: Що не так із ремонтом на Личаківській

«У неділю, 15 липня, відкрили для проїзду транспорту вул. Долішню. У другій декаді серпня плануємо повністю відкрити для проїзду вул. Личаківську. А з початку вересня буде відновлено проїзд трамваїв до вул. Пасічної», — розповів Сергій Бабак.

Наразі ремонтні роботи на вул. Личаківській зосередженні на відрізку від вул. Долішньої до вул. Пасічної. Роботи на колії триватимуть до початку вересня.

Читайте також: Вулиці Черемшини та Котика знову стануть односторонніми

Нагадаємо, ремонт на вулиці Личаківській розпочали торік у березні. Тоді вулицю частково закрили для поїзду. Наразі тривають завершальні роботи на розворотному кільці та на ділянці Пасічна-Долішня. Нещодавно на перехресті Мучна-Котика демонтували острівець безпеки, на який нарікали мешканці. Крім цього, мають переробити багаторівневу зупинку на Мечникова. Раніше вулицю обіцяли відкрити 1 вересня.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!