Вулицю Лисенка у Львові закрили на ремонт. Як об'їхати

1848 0
Вартість будівельних робіт становить 13 млн 125 тис. гривень.

іднині, 17 вересня, частину вул. Лисенка, на ділянці від вул. Заньковецької до вул. Лісної, закривають на капітальний ремонт. Рух транспорту на час ремонту тут призупинять. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

 планують завершити до кінця року.

-7 метрів. Каналізаційний колектор і водопровід потребують повної заміни. Мусимо врахувати, що будинки тут є старої забудови. Тому будемо укріплювати стіни для того, щоб прокладати колектор. Також проєктом передбачили створення належних умов для безперешкодного пересування осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп», – каже голова Личаківської РА Іван Лозинський.

Читайте також: Як планують змінити вулицю Віденську у Львові. Візуалізація

премонт передбачає заміну дорожнього покриття, облаштування хідників, а також заміну інженерних мереж. становить 13 млн 125 тис. гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!