Київ

Вулицю в Києві пропонують назвати на честь героїв Ірпеня

436 0
Ірпінь став перепоною на шляху російських військ до столиці

Депутат Ірпінської міської ради Антон Головенко пропонує одну із вулиць Києва присвятити захисникам Ірпеня. Про це повідомляє  пресслужба Ірпінської міської ради.

Жителі міста на початку повномасштабного вторгнення намагалися не пропустити російські війська до столиці України. Депутат зауважив, що у місті Мукачево від квітня 2022 року є вулиця Героїв Ірпеня. Тому потрібно присвятити ірпінчанам вулицю чи станцію метро у Києві.

«Було б логічно, якби така вулиця з'явилася у Києві, адже саме Ірпінь став живим щитом, героїчно не пропустивши ворога до столиці України. Невідомо, куди б дійшов ворог, якби не героїчна боротьба воїнів ЗСУ та ірпінської тероборони», — сказав Головенко.

За його словами, на найближчій сесії Ірпінської міськради він звернеться до Київської міської ради з відповідним депутатським запитом.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!