Смугу громадського транспорту на Свєнціцького відділять делініаторами

2521 0
Наразі невідомо, коли встановлять та скільки коштуватимуть ці делініатори.
Ілюстративне фото: wordpress.com

Ілюстративне фото: wordpress.com

Виділену смугу руху на вулиці Свєнціцького відділять делініаторами. Відповідне рішення ухвалили під час засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху сьогодні, 12 грудня.

Читайте також: У Львові облаштують виділені смуги для громадського транспорту. Перелік вулиць

Делініатори мають підібрати таким чином, аби вони не заважали снігоприбиральній техніці взимку, тож делініатори на цій вулиці стануть експериментальними. Однак, як зазначив заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак, наразі невідомо, коли встановлюватимуть делініатори. Це залежить від коштів, передбачених у бюджеті на наступний рік.

Додамо, на початку листопада міська комісія з безпеки дорожнього руху заборонила паркуватися на ділянці від перехрестя Стуса – Свєнціцького до Стрийського ринку, аби пришвидшити рух трамваїв.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!