Винниківський госпіталь біля Львова готовий приймати хворих на коронавірус

2130 0
Учора провели обстеження медзакладу.
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

Голова ЛОДА Максим Козицький повідомив сьогодні, під час брифінгу, що Винниківський госпіталь, який визначений лікарнею першої хвилі для прийому хворих на коронавірус, вже очікує на перших пацієнтів.

Читайте також: Антикоронавірусні Винники. Що відбувалося за лаштунками протестів

Сьогодні у госпіталь, а також у Центр легеневого здоров'я у Львові, передали медичний інвентар у межах допомоги від благодійного фонду Ріната Ахметова.

«Загалом на потреби області передадуть 30 тисяч експрес-тестів, а також 8 тисяч захисних медичних костюмів – це перша допомога. Очікується також поставка апаратів штучної вентиляції легень», – каже Максим Козицький.

У Винниківській міськраді повідомили, що вчора, 9 квітня, обстежили госпіталь ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи і він готовий до прийому перших пацієнтів.

«Зараз пацієнтів у госпіталі з підозрою не має. Госпіталь очікує пацієнтів в готовності, бригади сформовані, вахти сформовані, засобами індивідуального захисту ми забезпечені на перших півтора тижня роботи на шість наших бригад. Очікуємо ще поступлення індивідуального захисту: маски, респіратори різного ступеню захисту, халати», – каже генеральний директор госпіталю Максим Прикупенко.

Читайте також: Де на Львівщині найбільше хворих на коронавірус

Нагадаємо, також лікарнями першої хвилі для прийому хворих на коронавірусну інфекцію у Львові є ЦЛЗ, обласна клінічна інфекційна лікарня та 8-ма міська клінічна лікарня.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!