Wizz Air змінила правила перевезення ручної поклажі. Деталі

4467 0
Без послуги Wizz Priority багаж перевозитимуть у багажному відсіку літака.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Угорський лоукостер Wizz Air змінює правила провезеня ручної поклажі і тепер не возитиме безкоштовно речі пасажирів на верхніх полицях салонів літаків, повідомляє ЦТС.

Тепер, щоб мати можливість пронести ручну поклажу з собою в салон літака, потрібно купити послугу Wizz Priority, однак це не стосується поклажі малих розмірів, яку можна розмісити під сидінням.

«Ручна поклажа всіх пасажирів, які не купили Wizz Priority, буде поміщена в багажний відсік літака, і її можна буде отримати на багажній стрічці по прибуттю в аеропорт», - йдеться в заяві перевізника.

Читайте також: Які авіарейси запускають зі Львова у 2018 році. Перелік, розклад

У компанії пов'язують нововведення з тим, що місце на борту обмежене, і авіаперевізник не може гарантувати, що вся ручна поклажа поміститься на верхніх полицях салонів літаків.

Послуга Wizz Priority коштує 5-10 євро при купівлі онлайн і 25 євро в аеропорту. Пасажири з цією опцією можуть проносити на борт одну одиницю багажу з розмірами, що не перевищують 55x40x23 см, і вагою – максимум 10 кілограмів. Купуючи Wizz Priority, пасажир також отримує можливість взяти в салон ще одну сумку розміром максимум 40x30x18 см. Ця сумка повинна бути поміщена під сидіння.

Нагадаємо, угорський лоукостер Wizz Air вдвічі збільшив частоту польотів зі Львова до Берліна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!