Ядерний шантаж і мобілізація – панічні ознаки того, що плани путіна зазнали краху, ­– Маляр

952 0
Ганна Маляр вважає, що росіяни воюють проти мирного населення, бо проти української армії вони точно програють.
Фото: ТСН.ua

Фото: ТСН.ua

Заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр під час брифінгу в Military Media Center 23 вересня 2022 року заявила, що ядерний шантаж і часткова мобілізація в росії є панічними ознаками того, що плани путіна зазнали краху.

За її словами, росіяни воюють проти мирного населення, бо проти української армії вони точно програють.

Читайте також: Мобілізація в росії. Що це означає для України

«Росіяни воюють, фактично, проти мирного населення, тому що проти української армії вони однозначно програють. росія офіційно визнала провал повномасштабного воєнного вторгнення в Україну. «Референдуми», ядерний шантаж, оголошення часткової мобілізації в рф – це панічні ознаки того, що плани путіна зазнали краху», – сказала вона.

Зазначимо, що 21 вересня президент росії володимир путін оголосив про часткову мобілізацію у росії і «підтримку» фейкових референдумів на захоплених територіях.

За даними Головного управління розвідки Міноборони України, оголошення мобілізації буде значним ударом по режиму путіна. Це означитиме визнання, що росія не змогла виконати всі поставленні завдання, що так звана «спеціальна операція» не досягла результату і те, що йде реальна війна.

Водночас, як сказав військовий експерт Петро Черник, навіть 300 тисяч мобілізованих не переламають ходу війни, але треба зрозуміти, що вона зачепить кожного і не варто піддаватися ейфорії.

Читайте також: росія почала псевдореферендуми у чотирьох областях

Також нагадаємо, що 23 вересня росія почала псевдореферендуми на тимчасово захоплених територіях Запорізької, Херсонської, Луганської і Донецької областей щодо їх незаконного приєднання до свого складу.

За словами міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, попри плани росії провести псевдореферендуми про приєднання окупованих українських територій чи гібридну мобілізацію, Україна продовжить звільнення своїх населених пунктів.

Софія Шавранська

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!