Львівський суд передав яхту Медведчука за 200 млн доларів у розпорядження державі

3173 0
Наразі яхта у порту в Хорватії.
Яхта Royal Romance/фото умовне

Яхта Royal Romance/фото умовне

Суд передав арештовану яхту «Royal Romance» Віктора Медведчука, якого судять за держзраду, в розпорядження Агентству з розшуку і управління активами, повідомили у Офісі генпрокурора. 

Наразі яхта вартістю близько 200 млн доларів США, на яку судом раніше накладено арешт у кримінальному провадженні, перебуває у порту м. Рієка, Республіка Хорватія. 

Рішення виніс 11 квітня 2022 року слідчий суддя Личаківського районного суду міста Львова Сергій Гирич. 16 березня 2022 року на це майно Медведчука було накладено арешт у кримінальному провадженні 222016130000000212, повідомляє УП.

Читайте також: Суд арештував нерухомість і майно дружини Медведчука

Нагадаємо, що літак Віктора Медведчука вже успішно служить на захист України. Крім того, поліція арештувала активи товариства, кінцевим бенефіціаром якого є дружина кума путіна віктора медведчука оксана марченко. Три квартири, два майнових комплекси, дороговартісні предмети мистецтва та транспортні засоби будуть передані в управління Агенству з розшуку та менеджменту активів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!