Снайперські гвинтівки та дрони для військових. Що потрібно сьогодні для нашої перемоги

2372 0
Tvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих, які збирають необхідне для потреб військових.
Фото: Instagram-сторінка 93-ї бригади «Холодний Яр»

Фото: Instagram-сторінка 93-ї бригади «Холодний Яр»

Кошти на «трембіти і зимову гуму»

Львівський волонтер Володимир Андреєв проводить два благодійних збори з розіграшами. Львів’янин збирає на зимову ґуму і Ecoflow 1,2 млн грн. Він розігрує ІPhone 14 i Airpods 3, щоб змотивувати українців долучатися. Крім того, у зборі на 10 снайперських гвинтівок, що коштують 3 млн грн, волонтер розігрує автомобіль MiniCooper.

Долучитися до благодійного збору на «зимову ґуму і Ecoflow» можна тут. А щоб допомогти у зборі на снайперські «трембіти», охочі можуть надіслати кошти сюди.

Благодійний збір на дрон

Військовослужбовець та журналіст Славік Журба організував благодійний збір на дрон для 24-ї бригади ЗСУ, у якій служить. Військовим необхідний дрон DJI Mavic, а також наплічник для дрона UTactic DronePack та 3 – 4 запасні батареї. Щоб придбати усе необхідне, потрібно зібрати 150 тис. грн.

Долучитися до збору можна тут.

Користувачі Приватбанку можуть надіслати кошти за реквізитами: 5168 7520 0547 7644.

Дрони для захисників

Благодійний фонд Guzema Foundation організував збір на дрони для військових ЗСУ. Спільно із брендом O.TAJE вони влаштували продаж теплих зимових комірців з лімітованої колекції. Усі кошти з продажу планують витратити на покупку дронів. Орієнтована вартість одного дрона становить 115 тис. грн. 

Щоб долучитись до покупки благодійного виробу, потрібно звернутись сюди.

«Зубна фея» для військових

Благодійники із осередку ГО «Жіночий ветеранський рух» у Львові організовують збір на облаштування стоматологічного кабінету для 15 окремою бригади артилерійської розвідки ЗСУ. Зубний біль найскладніших випадках це втрата боєздатності на 2-3 тижні. Уже зараз завдяки допомозі різних фахівців вдалося зекономити 150-200 тис. грн. Проте необхідно зібрати ще близько 500 тис. грн. За ці кошти планують придбати рентген, візіограф, автоклав, генератор, ноутбук для опрацювання рентгенів та ведення бази даних, крісла для лікаря і асистента, пічку для обігріву зимою, розхідники тощо.

Долучитися до збору можна за реквізитами: 5168745322182384 (Приватбанк), 5375414122802431 (Монобанк). Для переказів у Європі wise (євро, SEPA bank transfers or SWIFT). Власник рахунку: Vasylyna Duman

BIC: TRWIBEB1XXX

IBAN: BE10 9673 1103 4304

Card nomber: 4596 6100 1879 4501

e-mail: [email protected]

PayPal [email protected]

5168 7453 2218 2384 (Vasylyna Duman).

Підготувала Ірина Давосир

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!