Як фінансово підтримують ветеранів на Львівщині

404 0
Цьогоріч можливості фінансової підтримки для ветеранів на Львівщині зросли.
Умовне фото

Умовне фото

Минулого року з обласного бюджету Львівської області вдалося виділити на підтримку стартапів ветеранів понад 642 тисячі гривень. Допомогою скористалися 13 людей. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Цьогоріч можливості фінансової підтримки для ветеранів на Львівщині зросли: 

  • ветерани pociйсько-української війни і АТО/ООС можуть отримати грант від 250 тисяч гривень до одного мільйона на започаткування чи розвиток власної справи;

  • також на Львівщині у ветеранів та їхніх рідних є можливість здобути додатковий грант у розмірі 30% від суми допомоги, яку надали їм в межах державної програми єРобота;

  • для ветеранів та членів їхніх сімей передбачили ваучерну підтримку для бізнесу. Йдеться про ваучери на консалтингові послуги (60 тисяч гривень), маркетингові ваучери (60 тисяч гривень), ваучери на сертифікацію продукції (100 тисяч гривень) та ваучери на участь у закордонних виставково-ярмаркових заходах (100 тисяч гривень).

Читайте також: У Центрі допомоги захисникам у Львові з'явився новий керівник

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv зібрало у добірку послуги, які військовослужбовцям надають безплатно у Львові. 

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!